Destiny 2 Sezonul 14 este aproape aici. Sezonul Splicerului este a doua actualizare majoră în campania Beyond Light. Actualizarea viitoare va aduce o mulțime de conținut nou interesant jocului.

În afară de asta, există câteva noi arme legendare și exotice cu care Gardienii vor putea să se încurce în Sezonul Splicerului din Destinul 2.






Când începe live Destiny 2 Season of the Splicer?

Mâine (11 mai), la ora 9:00 PDT (1600 UTC), Destinul 2 va fi întreținut pentru actualizarea 3.2.0.

Jucătorii vor fi eliminați din activități la 9:45 AM (1645 UTC) și nu vor putea să se conecteze până la 10 AM (1700 UTC).

Mai multe informatii: https://t.co/48Mjp1uuz7

- Ajutor Bungie (@BungieHelp) 10 mai 2021

Sezonul Destiny 2 of the Splicer este programat să fie difuzat pe 11 mai, adică astăzi. Potrivit site-ului web Bungie, serverele vor începe să fie întreținute de la 1600 UTC (21:30 IST) pentru actualizarea 3.2.0 a Destiny 2.



Se așteaptă ca întreținerea să fie finalizată în 45 de minute, iar timpul de oprire pentru actualizare începe la 1645 UTC (22:15 IST). Este posibil ca întreaga procedură de actualizare să se încheie în jurul orei 1800 UTC (23:30 IST), după care jocul va intra în direct.

Actualizarea programului Destiny 2 3.2.0 (Imagine prin help.bungie.net)

Actualizarea programului Destiny 2 3.2.0 (Imagine prin help.bungie.net)



Notele patch-urilor nu au fost încă publicate, dar vor face acest lucru odată ce actualizarea este live.

Mithrax, Kell al Casei Luminii și un Splicer Sacru.

Un aliat puțin probabil care deține cheia pentru combaterea Vex.

https://t.co/MmXj92M0SQ pic.twitter.com/sKUCcf2qvd



- Destin 2 (@DestinyTheGame) 10 mai 2021

Ca parte a poveștii, există ceva cunoscut sub numele de noaptea nesfârșită care a preluat ultimul oraș. Aparent, un aliat deține cheile pentru a înțelege ce este acesta. Sezonul Alesului i-a văzut pe Gardieni mergând de la picioare la picioare cu Cabala și împărăteasa lor, Caitil, iar acum, ei merg împotriva Vexului.

O nouă armă numită Cryothesia 77K va intra în vigoare odată cu acest nou sezon. Tutorii vor primi acest lucru Pe bază de stază braț lateral de la Mithrax, un Eliksni care intenționează să urmeze calea Călătorului.



Ține Stasis lângă tine.

Cadoul lui Wield Mithrax, Cryothesia 77K, în Season of the Splicer.

https://t.co/MmXj92M0SQ pic.twitter.com/maOnmuIKo0

- Destin 2 (@DestinyTheGame) 5 mai 2021

H.E.L.M. modernizare!

Tehnologia Harness Splicer într-o nouă cameră cu vedere la portul de încărcare. pic.twitter.com/SX99zd7Jt7

- Destin 2 (@DestinyTheGame) 8 mai 2021

Odată ce Sezonul Splicerului va fi activ, jucătorii vor găsi o nouă cameră în jurul locației de încărcare. Vanguard va folosi această zonă pentru a dezlănțui tehnologia Splicer pentru a opri incursiunea Vex.

Prăbușiți rețeaua Vex cu noi arme legendare.

Găsiți arma perfectă, rola perfectă și puneți capăt acestei nopți nesfârșite.

https://t.co/MmXj92M0SQ pic.twitter.com/osfUhaMTwL

- Destin 2 (@DestinyTheGame) 7 mai 2021

Noile echipamente legendare și exotice vor intra în direct și în Destiny 2 Season of The Splicer. Gardienii îi pot ferma pentru a găsi rolele perfecte care se potrivesc stilului lor de joc.

Potrivit site-ului oficial Bungie, raidul Vault of Glass va reveni în Destiny 2 Season of the Splicer. Există, de asemenea, o altă activitate de șase oameni, cunoscută sub numele de Override și a activitate culmea săptămânală , Expunge, care va veni la joc după actualizare.

Ada-1 revine la Destiny 2 în Season of The Splicer (Imagine prin Bungie)

Ada-1 revine la Destiny 2 în The Season of The Splicer (Imagine prin Bungie)

În cele din urmă, Ada-1, gardianul Armeriei Negre, revine și în Destiny 2 Season of The Splicer.

Deocamdată, se pare că Ada-1 va ajuta doar la realizarea de upgrade-uri cosmetice, dar există șanse mari ca Gardienii să poată fabrica arme și aici, la fel ca în Sezonul 12 .